Η Villa Kedria διαθέτει εξωτερικούς χώρους ενός στρέματος πολυτέλειας και χαλάρωσης

Εξωτερικοί Χώροι της Βίλας Κέντρια

Η βίλα Κέντρια διαθέτει εξωτερικό χώρο ενός στρέμματος διαμορφωμένο έτσι ώστε να αποτελεί το ιδανικό μέρος για γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδήλωση.

1 ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 1 ΑΠΛΗ ΠΙΣΙΝΑ

Υπάρχουν 2 πισίνες. Η κεντρική θερμαινόμενη πισίνα είναι 50 τ.μ. η οποία έχει βάθος από 0,60μ εώς 1,62μ και η άλλη είναι μία ρηχή πισίνα είτε για εσάς που θέλετε να ατενίσετε στο άπειρο είτε για τα μικρά παιδιά. Φυσικά υπάρχουν σωσίβιες κουλούρες για την ασφάλεια σας.

Στο χώρο της πισίνας υπάρχει ντουζιέρα, δύο κρεβάτια εξωτερικού χώρου, 6 ξύλινες ξαπλώστρες, καθώς και 2 καναπέδες. Όλα με καθαρά και αναπαυτικά μαξιλάρια.

Επιπλέον, μια ξύλινη κούνια ολοκληρώνει την εικόνα των ξύλινων επίπλων στο χώρο.

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ BBQ

Δυτικά του οικοπέδου υπάρχει ένας οργανωμένος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος barbeque.

Υπάρχει ψησταριά με γκάζι, νεροχύτης, ψυγείο, μαγειρικά και κουζίνα σκεύη.
Στο τμήμα αυτό υπάρχει μια μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία χωρητικότητας 20 ατόμων καθώς και ένα σαλόνι για να περάσετε τη μέρα σας με την παρέα σας κάνοντας barbeque με την ωραιότερη θέα στα Χανιά.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Ένα εντυπωσιακό μεγάλο ξύλινο τραπέζι συνοδευόμενο από ένα ξύλινο σαλόνι είναι τοποθετημένα στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου.

ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ

Υπάρχει στο κέντρο του οικοπέδου ελικοδρόμιο το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να προσγειώσετε το ελικόπτερό σας, είτε για να πραγματοποιήσετε κάποιου είδους εκδήλωσης.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ WC

Στον εξωτερικό χώρο της βίλας υπάρχουν εξωτερικές τουαλέτες ανδρών και γυναικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους διαμένοντες καθώς και σε περιπτώσεις που πραγματοποιηθεί κάποιου είδους εκδήλωση.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Υπάρχει μία θέση γκαράζ με σκέπαστρο αλλά και απεριόριστο δωρεάν πάρκινγκ.